2024. május 1., 14:00

Kövesse a Ma7-et a közösségi médiában is!

Nemcsak a postaládájában, a közösségi médiában is találkozhat a Ma7 médiacsaláddal! Ön hol követ bennünket? Írja meg kommentben!

közösségi média
Illusztrációs felvétel
Fotó: Pexels

A Ma7 a YouTube-on

A Ma7 a TikTokon

A Ma7 a Facebookon

A Ma7 az Instagramon

A Ma7 az X-en

A Ma7 a Telegramon

Hallgasson jó podcastokat!

A Felvidék egyetlen magyar nyelvű közéleti hetilapját az újságárusok mellett a Szlovák Postán és a Slovnaft benzinkutakon is megvásárolhatja. Ha egyetlen számunkról sem szeretne lemaradni, kérjük, fizesse elő lapunkat, ezzel szerkesztőségünk munkáját támogatja. Az előfizetési lehetőségekről itt tájékozódhat.

Facebook

Bár a Facebook korábban, mondvacsinált okokra hivatkozva elérhetetlenné tette 30 ezres követőtáborral rendelkező oldalunkat, nem adjuk fel, visszatértünk. Hogy mihamarabb elérjük, sőt, túlszárnyaljuk a 30 ezres követőszámot, kérjük, kövesse ön is a Ma7 Facebook-oldalát

A Hírek.sk televíziós hírportál Facebook-oldalán is sok Ma7-es tartalommal találkozhat.

Sportoldalunk a Szurkoló.sk, mi hozzuk a legtöbb hazai, magyar vonatkozású sporthírt. Nálunk a régiósport eseményeit is megtalálja. A Szurkoló a Facebookon.

Kulturális híreinket a Múzsa.sk-n olvashatja. Ezt az aloldalunkat is megtalálja a Facebookon.

Instagram

2019 októberétől az Instán is ott vagyunk. Naponta jelentkezünk új történetekkel, bejegyzésekkel, videós előzetesekkel. Kövesse a Ma7 Instagram-csatornáját itt.

YouTube

A Ma7-en minden nap jelentkezünk saját gyártású videós műsorokkal, elemzésekkel, interjúkkal, stúdióbeszélgetésekkel, tudósításokkal sajtótájékoztatókról, regionális eseményekről. Már korán reggel három videóval indítjuk a napot. A legtöbb felvidéki vonatkozású videós tartalommal a Ma7 Youtube-csatornáján találkozhat. Ha egyetlen videónkról sem szeretne lemaradni, iratkozzon fel YouTube-csatornánkra itt.

TikTok

Hosszabb videós tartalmaink előzeteseivel a Ma7 TikTok-csatornáján találkozhat a leggyorsabban. Médiacsaládunk kötelékében ez a platform még béta üzemmódban van, de hamarosan önálló szerkesztőt kap, és ön kedvére videózhat velünk. Szavazzon nekünk bizalmat a TikTokon is.

X

Közép-Európában igazából egy szűk szegmens használta az X-et, lánykori nevén a Twittert. Sokat írunk Elon Muskról, persze, hogy van X-csatornánk is. Ha ön is a csiripelők elit klubjába tartozik, növelje követőtáborunkat!

Telegram

A Telegram szlovákiai használatát az orosz-ukrán háború pörgette fel. A platform valószínűleg nem fogja beverekedni magát a legnépszerűbbek közé, de mi itt is fent vagyunk. Ha ön is, kövesse a Ma7 Telegram csatornáját!

Hallgasson jó podcastokat!

A Ma7 podcastjait ide kattintva találja meg.

Minden szerdán várja önt az Adásidő. De videós műsoraink is meghallgathatók podcast formátumban. Hallgassa kedvenc podcast lejátszójában!

Hírlevél

Ha nem szeretne lemaradni a nap legfontosabb történéseiről, iratkozzon fel napi hírlevelünkre, a Mai7 Hírlevélre. A  nap 7 legfontosabb híre minden este a postafiókjában. A hírlevélre való feliratkozás linkjét minden cikkünk alatt megtalálja.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.