2019. október 28., 11:51

Légy képben Te is! - Elindult az Instagram profilunk

A mai napon elindult a Pro Media Alapítvány legújabb médiaprojektje, az Instagram profilunk. Az új "Instát" - amelyen szórakoztató és hasznos tartalmak illetve játékok mellett a legfontosabb történésekkel és hírekkel is találkozhatsz - egy új, fiatalokból álló csapat készíti a ma7 médiacsaláddal együttműködve. Az új médiaplatform tartalmát többségében a legfiatalabb követőink igényeit és  érdeklődési körét követve állítjuk össze, de bízunk benne, hogy azoknak is tudunk újat és érdekeset kínálni, akiknek a születési éve egyessel kezdődik!?

ma7 instagram

Szeretnénk, ha a "Légy képben" több lenne, mint egy hírközlő profil, ezért számítunk a visszajelzéseitekre, ötleteitekre és akár az ennél tágabban értelmezett együttműködésetekre is! Hogyan? Ha valamit elmondanál, ha van egy ötleted, kommentelj a postok alá - de ha ennél többet akarsz megosztani velünk, küldhetsz emailt is. Ez utóbbit a instagram@magyar7.sk címen várjuk.

Követni fogjuk a kommentjeiteket és az ötleteiteket, majdnem minden észrevételre nyitottak vagyunk - az esetleges trágárságokra és gyűlölködésre viszont NEM!

Kövessetek minket és LEGYETEK KÉPBEN!

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.