2023. június 2., 08:32

Kövesse a Ma7-et az X-en is!

A Facebook, az Instagram, a YouTube és a Telegram után újabb közösségimédia-felületen próbálja megvetni a lábát a Ma7 Médiacsalád! 

Twitter displayen
A Twitteren is ott vagyunk
Fotó: Pexels
2023 július végén Elon Musk a Twittert X-re nevezte át. De a lényeg nem változott: kövessen bennünket ezen a platformon is.

Ezentúl a Twitteren is találkozhat tartalmainkkal! Twitter-csatornánk címe: twitter.com/ma7mcs.

A kék madaras platform körül akkor volt a legnagyobb a hírverés, amikor a Tesla, a SpaceX, és más vállalkozások tulajdonosa, az "excentrikus milliárdos" Elon Musk felvásárolta a Noah Glass és Jack Dorsey által 2006-ban alapított, eredetileg kizárólag 140 karakteres szöveges üzenetek létrehozására programozott mikroblog szolgáltatót.

A Twitteren természetesen ma már hosszabb üzeneteket, képeket és videókat is közzé lehet tenni, lehetőség van élő bejelentkezésekre is.

A platform, bár a politikusok és a sajtó körében népszerű, Szlovákiában, különösen a felvidéki magyarok körében eddig nem tett szert nagy népszerűségre.

A jövőben mi is szeretnénk adni neki egy esélyt. Rövid próbaüzem után mától tartalmaink egy részét itt is elhelyezzük. Kövessenek bennünket, csiripeljenek velünk/rólunk Twitter-csatornánkon!

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.