2023. április 18., 19:04

Kövesse a Ma7-et a Telegramon is!

Kövessen bennünket a Telegramon is. A Ma7 médiacsalád egy újabb közösségimédia-felületen tette elérhetővé tartalmait!

Telegram logo

Köszönjük minden kedves olvasónknak, aki előfizeti lapunkat. Nekik a postás házhoz viszi a MAGYAR7-et, mely az újságárusok mellett a postákon és a Slovnaft benzinkutakon is megvásárolható.

A lapunkon és portálunkon megjelent cikkeket több közösségimédia-felületen is megosztjuk, hogy azok minél több olvasónkhoz jussanak el. Egy ideje a Telegramon is ott vagyunk! A Ma7 Telegram-csatornájának címe: https://t.me/ma7portal

A 2013-ban az "orosz Facebookot", a VKontaktet is fejlesztő Nyikolaj és Pavel Durov által fejlesztett alkalmazás ma világszerte több mint 700 millió felhasználóval rendelkezik, azaz a világ népességének kilenc százaléka használja.

Azt gondolhatnánk, hogy a legtöbb felhasználó Oroszországban van, de nem, míg az alapítók szülőhazájában 24,15 millióan, addig Indiában 70,48 millióan használják. A harmadik helyen az Egyesült Államok áll, 20,3 millió felhasználóval.

Az elsősorban üzenetek küldésére létrejött platform egyik legfontosabb jellemzője azonban az erős titkosítás és a biztonsági funkciók. Az alkalmazás alapvetően egy end-to-end titkosított rendszer, ami azt jelenti, hogy a felhasználók által küldött és fogadott üzenetek kizárólag a feladó és a címzett közötti kommunikációra korlátozódnak.

Ez azt jelenti, hogy senki más nem olvashatja el az üzeneteket, még a Telegram alkalmazás fejlesztői és a hatóságok sem, bár az ilyen fejlesztői nyilatkozatokat mindig kezeljük fenntartással... Mindenesetre a fejlesztők azért tették a cég székhelyét az Egyesült Arab Emírségekbe, mert az orosz hatóságok "hátsó kaput" szerettek volna az alkalmazáshoz.

A Telegram használatához először is letölthetjük az alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból. Miután regisztráltunk egy fiókot, az alkalmazás lehetővé teszi, hogy kövessük a Ma7 tartalmait a t.me/ma7portal csatornán, a barátainkkal és családtagjainkkal csevegjünk,  küldjünk képeket és videókat, vagy akár csatlakozzunk csoportokhoz, ahol hasonló érdeklődési körű emberekkel tudunk beszélgetni.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.