2023. január 28., 13:07

Hamran István nem kapott szívinfarktust, hanem a komáromi kondiparkban menőzik! Nézze csak!

Marián Kotleba elítélt egykori parlamenti képviselő Facebook-oldalán arról jelent meg információ, hogy Hamran István országos rendőrfőkapitány szívinfarktus után van.

Hamran István
Fotó: TASR

Hamran videóval válaszolt, mivel a híresztelés nyugtalanítja az ismerőseit, barátait, rokonait. A rendőrség dezinformációellenes oldalára feltöltött videóban az országos rendőrfőkapitány a komáromi street workout parkban látható.

Orvosokat kérdeztem, hogyan tudnám bizonyítani, hogy nem volt infarktusom, mivel most indulok egy 10 kilométeres futásra, de azt senki se filmezné 50 percig. Azt mondták, aki infarktus után van, nem tudja végrehajtani a kelepforgást. Ha tehát megcsinálom, nem vagyok szívinfarktus után"

– mondja Hamran, nekivetkőzik, majd háromszor átfordul a nyújtón.

A videóban azt is elmondta, sajnálja, hogy egy ilyen hoaxhoz egy volt parlamenti képviselő adja a nevét.

A gyakorlatot valószínűleg nem mindegyik korábbi országos rendőrfőkapitány tudta volna háromszor szabályosan végrehajtani. Hamran viszont az Országos Rendőrfőkapitányság különleges egysége, a Lynx Commando parancsnoki posztjáról került a rendőrpalotába, és úgy látszik, erőnlétét az irodában is megőrizte.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.