2023. augusztus 18., 18:01

Töltsük meg kalandokkal a nyári szünet fennmaradó napjait! - VIDEÓ

A nyári szünet a pihenésről, a kikapcsolódásról szól mindenkinek. A magas árak miatt azonban a családok kénytelenek komolyan fontolóra venni, hogy egyáltalán elinduljanak-e izgalmas, új helyeket felfedezni. Ismét útra keltünk, hogy bebizonyítsuk, nem kell messzire menni ahhoz, hogy a nyári szünet fennmaradó részét tartalmas, olcsó kiruccanásokkal töltsük meg.

Utunk első állomása a bősi vízierőmű volt, amely egyre népszerűbb a turisták körében is.

Ha viszont kicsit többet szeretnénk tudni a működéséről, az újonnan nyílt interaktív tájékoztatási központban lehetőségünk van rá.

Csallóköz természeti adottságait tekintve nemcsak ideális kirándulóhely, hanem sportolásra is rengeteg lehetőséget kínál. Jankó Zoltán csaknem tizenhét éve szervez katamarán kirándulásokat a kis-csallóközi szigetvilágban.

Legfőbb céljuk, hogy a térségben fellelhető csodák mindenki számára elérhetőek legyenek.

Tizenöt kilométerre Komáromtól található a 250 hektár kiterjedésű Léli-sziget, amely azon kevés Duna-sziget egyike, amely megőrzött egy szeletet abból a természeti kincsből, amelyben Csallóköz dúskált. A sziget mellett jelenleg ökofarm működik, így az ide érkező látogatók a legelőkön szabadon legelésző szürkemarhákkal, kecskékkel, lovakkal és más háziállatokkal is találkozhatnak.

Egy tökéletes egynapos kiruccanás az egész családnak, hiszen sportolási és szabadidős tevékenységek mellett büfé is rendelkezésre áll az oda látogatóknak.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.