2023. július 28., 18:00

Íme néhány pénztárcabarát, családi kirándulás Csallóközben és környékén - VIDEÓ

Nyilván nem mindenki engedheti meg magának, hogy évről-évre egzotikus tájakra látogasson el, miközben egy-egy belföldi kiruccanás olcsón is összehozható. Utánajártunk milyen egynapos, pénztárcabarát kirándulások állnak rendelkezésünkre Csallóközben és környékén.

A Duna-parti malmok köztudottan kincset jelentenek Csallóköz lakosainak. Hanzel Anna évek óta szervez egynapos kirándulásokat a Kis-Duna vizimalmainál, de a barangolás során útba ejtik a Szigeti Tanyát is, ahol a helyiek szeretettel ismertetik meg a látogatókkal a falusi életet és a háziállatokkal való együttélést.

Nyárasd község egyik csendes utcájában található a BlankZol Ranch, ahol megfizethetetlen tanyasi élmények várják az oda látogatókat. 

Nem kell szólni senkinek, hogy beengedjenek, mert itt egész nap bárki szabadon közlekedhet. 

Ha pedig tombol a kánikula és vízparti pihenésre vágyunk, szerencsénkre több olyan fürdésre alkalmas tó is található a környékünkön, amelyek tökéletesen alkalmasak arra, hogy megmártózzunk bennük és lazítani tudjunk.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.