2022. december 13., 18:03

Ez a kormány még megbuktatni sem tudja magát rendesen? - VIDEÓ

Az idei év utolsó Címlapsztorijában célkeresztben a kormány várható bukása és az, mikor és milyen eredménye lehet az előrehozott választásoknak.

Úgy tűnt, a keddi szavazás után megbukhat a Heger-kormány, de az utolsó pillanatokban jött egy újabb halasztás, így csütörtökig még várni kell a döntésre.

Vajon lehet még csavar a történetben? Az SaS sokadik arcát mutatja majd, távoznak a sokat bírált miniszterek esetleg döntenek a szélsőséges szavazatok?

A magyar külügyminiszter múlt héten Szlovákiában járt és a V4-es további együttműködési lehetőségeiről is tárgyalt.

A kérdés továbbra is az, mennyire tud majd a négy ország közösen kiállni a régió gazdaságéi érdekeiért, s miért találkozott Szijjártó Péter Robert Ficoval?

A műsorunk utolsó idei adásában arról is beszélget Kocur László, Hajtman Gábor és Somogyi Szilárd, hogy milyen év várhat ránk jövőre, mikor jöhet el a béke a szomszédunkban vagy lesznek-e már tavasszal előrehozott választások. A Címlapsztori műsorvezetője ezúttal is Rajkovics Péter.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.