2023. november 27., 17:09

Befektetne a Slovnaftba? Ráfázhat!

Infláció sújtotta napjainkban sokan keresik azt a befektetési lehetőséget, amellyel megőrizhetik pénzük értékét. Tudják ezt a csalók is.

Slovnaft
Fotó: TASR

Ilyen benzinárak mellett biztosan megéri az olajiparba befektetni – gondolhatják sokan. Egy ideje már a közösségi médiában kering az a felhívás, amely arra buzdít: fektessenek a Slovnaftba. A felhívás újabban a YouTube-on fizetett hirdetésben is terjed.

A rendőrség figyelmeztet: a Slovnaft nem kínál olyan befektetési lehetőséget, ami a hirdetésben szerepel. A hirdetés mögött csalók állnak, akiknek egyedül célja, hogy a hiszékeny emberek pénzét megszerezzék.

A hirdetéstől a Slovnaft elhatárolódott. Kijelentették: csalásról van szó, melynek semmi köze az intézményhez. Ügyvédeik már dolgoznak egy bírósági beadványon a cég jó hírének megkárosítása miatt. A Slovnaft arra kéri azokat, akik információkkal rendelkeznek a csalásról, vagy megkárosították őket a csalók, számoljanak be a tapasztalataikról a cégnek.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.