2022. február 22., 18:00

A legsikeresebb röplabdacsapat a komáromi Spartak SJE csapata! - VIDEÓ

Rendkívül sikeres időszakot tudhat maga mögött a komáromi Spartak SJE röplabdacsapata. Hogy mi is állhat sikereik hátterében, azt a röplabda klub elnökével, Ferencz Lászlóval boncolgatjuk. 

A klub élén tíz éve álló elnök elmondta, nagyon sok munkájuk van a sportág népszerűsítésében és az utánpótlás biztosításában. Filozófiájuk szerint nem szerződtetnek négy éve külföldi játékosokat, hanem saját maguk nevelik ki azokat. 

A klub sikerének titka véleménye szerint az, hogy nem helyeztek nagy nyomást a játékosokra és az egészséget mindennél előbbre valónak tekintik. Ezzel a hozzáállással pedig történelmet írtak, hiszen a Szlovák Kupa elnyerése, az Extraligás bajnoki cím és a Bajnokok Ligájában való részvétel aligha sikerült eddig röplabdacsapatnak Szlovákiában. 

Céljuk a minőség növelése a játék és az ellátás terén is, amihez támogatókat keresnek, így arra buzdítanak minden sportkedvelőt, adjon esélyt a röplabdának. 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.