2023. december 7., 18:01

Mit hozhat Gyimesi párttagsága a Szövetségnek? - VIDEÓ

Az osztogatás időszaka után a héten a Fico-kormány megszorító intézkedéseit is bemutatta, erről és a Szövetség szombati tisztújító közgyűlésének lehetséges következményeiről is szó esik a mai Nagyítóban.

A szeptemberi választások után létrejött kormány eddig leginkább szociális intézkedéseit tárta a nyilvánosság elé, de a költségvetési tervezet készítése kapcsán a héten azt is megtudtuk, milyen módon akar erre forrást szerezni.

Vajon tényleg a vállalkozók és az átlag feletti jövedelemmel rendelkezők adnak majd többet a közösbe 2024-ben vagy a legszegényebb réteg is megérzi majd a kormány intézkedéseit?

Szombaton tisztújítás várható a Szövetségben: mennyire érinti mindez majd a párt struktúráit és hogyan akar készülni a jövő évi választásokra a magyar párt, amelynek új lendületet kell vennie?

A kormány szerdán jóváhagyta a különleges ügyészség megszüntetésére vonatkozó tervet. Miért volt erre szükség, és vajon változhat az állampolgárok igazságszolgáltatással kapcsolatos vélekedése?

Erről is beszélget a Nagyító stúdiójában Kolek Zsolt és Kocur László, a műsorvezető Rajkovics Péter.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.