2021. július 14., 18:01

Itt bármi lehetséges, és nem csak magyar ügyekben... - VIDEÓ

A Címlapsztori júliusi adásában kollégáink górcső alá veszik a kormány hibáit az oltás és a határzárás kapcsán, miközben arról is szó lesz, nem feltétlen csak a jelenlegi rossz döntések okozzák az egyre nagyobb bizonytalanságot és elégedetlenséget.

A stúdióban Matus Tibor, Hajtman Gábor és Somogyi Szilárd élénk vitát folytat arról is, miért is jó vagy éppen rossz, ha a beoltottak könnyebben jutnak át a határon, s miért vannak még mindig kevesen azok, akik a vakcina mellett döntöttek. Szóba kerül a pénzügyminiszter elkeseredett próbálkozása az átoltottság javítására is, amelyre bőséges milliók jutnak.

Vajon valóban helyesen döntött az alkotmánybíróság a népszavazás ügyében? Mégis miért tesznek úgy egyes kormánypárti vezérek, hogy ők is szeretnének referendumot? Csak populista próbálkozásokról van szó vagy esetleg minden politikai vezető csak a nép bizalmáért harcol?

Mi lesz a Kisebbségi Kulturális Alappal? Baj, hogy nem egy felvidéki magyarra bízták az intézmény irányítását? Esetleg tehetett volna többet a szlovákiai magyar politika, hogy az alap más irányba fejlődjön?

Ezekről is beszélgetnek kollégáink, a műsorvezető Rajkovics Péter.

Megosztás