2022. szeptember 23., 16:58

Nagykürtösi járás – Nyolc településen nincs kihívója a Szövetség polgármesterjelöltjének

A Nagykürtösi járásban is készülődnek az október 29-ei önkormányzati választásokra; a polgármester- és képviselőjelöltek listáját augusztus 30-áig adták le.

Pótválasztás-Feled és több hely
Illusztráció
Fotó: TASR

A Szövetség nyolc polgármesterjelöltje már a rajtvonalnál győzött; Csalárt, Gyürkit, Ipolyharasztit, Ipolyhídvéget, Ipolykért, Kelenyét, Kőkeszit és Kóvárt az elkövetkező négy évben biztosan Szövetség által támogatott településvezető fogja irányítani, ugyanis nem akadt egy kihívójuk sem.

Ezen községek mellett a Szövetség az alábbi helységekben indít polgármesterjelöltet: Apátújfalu, Csáb, Dacsókeszi, Ebeck, Felsőzellő, Inám, Ipolybalog, Ipolynagyfalu, Ipolynyék, Ipolyvarbó, Leszenye, Lukanénye, Nagycsalomja, Nagykürtös, Óvár, Sirak, Szécsénykovácsi, Szelény, Terbegec, Zsély. A járásban a polgármesterek munkáját összesen 143 Szövetség által támogatott képviselőjelölt segítené.

A Szövetség a járási székhelyen, Nagykürtös városában saját jelöltet nem indít; a jelenlegi városvezetőt, Dalibor Surkošt támogatják.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.