2023. február 5., 11:14

Megkéseltek egy fiatal férfit a komáromi vasútállomáson

Megkéseltek egy fiatalt férfit a komáromi vasútállomáson.

Komárom
Fotó: TASR

Az eset péntek este tíz óra körül történt, amikor is egy fiatal 26 éves férfi a barátnőjéhez utazott vonattal Komáromba.

A fiatal férfihoz egy ismeretlen illető lépett oda, aki többször megszúrta őt a nyakánál és a mellkasánál is.

A fiatal férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol megműtötték.

A rendőrség keresni kezdte a támadót, akit végül sikerült elfogniuk, köszönhetően a közelben lévő boltok és szórakozóhelyek kamerafelvételeinek.

„Ezzel összefüggésben a Nyitrai Rendőrségi Kerületi Igazgatósága bűnügyi osztályának nyomozója emberölési kísérlet különösen súlyos bűncselekménye miatt folytat büntetőeljárást” – tájékoztatott Viktória Borloková, a Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője.

Az elkövető felkutatásában egy rendőrkutya is a rendőrök segítségére volt.

Az információink szerint egy ismert visszaesőről van szó. „Egyelőre bővebb információkkal nem szolgálhatunk a nyilvánosságnak az üggyel kapcsolatban” – tette hozzá Borloková.

A rendőrség gyilkosság ügyében indított eljárást.

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről. 

Hozzászólások

Fehér István 2023. 02. 05., v - 20:47

Ismert visszaeső? Aha, akkor mostantól megnyugodhatunk... Már csak az a kérdés, hogy mi jár egy ilyen féregnek? Mert ugyebár a haladó nyugat eltörölte a halálbüntetést! Miért is?! Viszont jó hírem van - a még haladóbbaknál, még nyugatabbra az 50 tagállamból kb. 34-ben VAN halálbüntetés mindazoknak, akik azt kiérdemelték!