2023. február 4., 09:31
Frissítve: 2023. feb. 4. 12:26

Magyarbélen helyszínel a rendőrség gyilkosság miatt

Súlyos bűntett - valószínűleg gyilkosság - miatt vizsgálódik a rendőrség a Szenci járásban, Magyarbélen egy családi házban.

rendőrségi járőr, illusztráció
Illusztrációs felvétel
Fotó: Facebook / Polícia SR
A Markíza televízió közben kiderítette, hogy mind az áldozat, mind az őrizetbe vett férfi idegen állampolgárok voltak. A férfi közel egy éve jött Szlovákiába, a 44 éves nő pedig csupán pár napja érkezett - vendégségbe.
„A helyszínre érkező mentősök már nem tudtak segíteni a nőnek, semmilyen életjelet nem mutatott. Az orvos megállapította a halál beálltát“ - mondta el a televíziónak a mentőszolgálat szóvivője, Alena Krčová.

A rendőrség elsődleges információi szerint a gyilkosság röviddel hajnali 1 óra után történt egy családi házban.

A helyszínre érkező rendőrök egy halott 44 éves nőre találtak, az ott tartózkodó 50 éves férfit a rendőrség letartóztatta.

A vizsgálat jelenlegi állása miatt a hatóság bővebb információval nem szolgálhat, amennyiben azt a körülmények lehetővé teszik, pontosabb tájékoztatást is adnak az ügyben.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.