2022. szeptember 1., 12:12

Kakathfest a párkányi Viza központban

Három hete adták át rendeltetésének azt a gyönyörűen felújított épületet, amely információs és promóciós helyként szolgál majd a városnak, valamint teret biztosít a helyi termelők és termékeik számára. Első rendezvényük nem véletlenül kakaspörköltfőző verseny volt, hiszen a kakas megtalálható a város címerében.

Kakathfest-14
Médialapozó
Fotó: Bokor Klára
Németh Lívia a központ vezetője kihirdeti a kakaspörköltfőző verseny eredményét

A Viza központ három funkciót is ellát. Helyet biztosít a helyi termékek piacának, az épületben működik a város egyik turisztikai információs irodája és közösségi térként is funkcionál majd, ahová borkóstolóra, termékbemutatóra és egyéb rendezvényekre gyűlhetnek össze a látogatók.

Kakathfest
Fotó:  Bokor Klára

A csapatok alig várták a kiértékelést, mindegyik meg volt győződve, övék a legfinomabb kakaspörkölt. A végeredmény így alakult: 3. helyezett a városháza csapata, 2. helyezett Bernáth Dezső a Kupola vendéglátóhely szponzorálásával, 1. helyezett a helyi mozgáskorlátozottak és civilizációs betegséggel élők csapata.

Kakathfest
Fotó:  Bokor Klára

Pillantsunk bele az első rendezvény hangulatába a képek segítségével. A rendezvényről bővebben a Magyar7 jövő heti számában olvashatnak.

kakathfest-3
+12 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.