2023. november 18., 17:53

Gálával és színházzal ünnepli tizedik jubileumát a Megbecsültek Társasága

Teltházas előadást játszott a Pesti Művész Színház Galántán, a Megbecsültek Társasága előtt. Huszka Jenő Lili bárónő című operettje örökzöld darab, a szépkorúak vastapssal jutalmazták az előadókat.

Megbecsültek Társasága
Galéria
+4 kép a galériában
Színházban a megbecsültek
Fotó: Horváth Adrián

Színültig megtelt a Galántai Városi Művelődési Központ színházterme a Pesti Művész Színház Lili bárónő című operettjének előadásán. A szervező ezúttal a Megbecsültek Társasága volt. A szépkorúakat összefogó szervezet nagyon sokszor szervez színházlátogatást a nyugdíjasok részére, ezúttal azonban a színházat hozták el a szervezet központjaként tekintett Mátyusföldre.

Az idősek az egész mátyusföldi régióból érkeztek Galántára, négy buszt biztosítottak a szervezők annak érdekében, hogy mindenki kényelmesen és időben célba érhessen.

A szépkorúakat Fodor Szilvia, a Megbecsültek Társaságának fő munkatársa köszöntötte, átadta az elnök, Forró Krisztián szívélyes üdvözletét. Az elnök egyéb elfoglaltságai miatt sajnos most nem lehetett jelen a színházi előadáson.

Megbecsültek Társasága
Színházban a megbecsültek
Fotó:  Horváth Adrián

A színdarab után a hagyományokhoz hűen három tombolanyereményt is kisorsoltak. Horváth Jutka, a társaság szervezője és Fodor Szilvia kiemelte, nemsokára ismét találkoznak a megbecsültekkel a színházteremben, hiszen

december közepén a társaság létrejöttének tizedik évfordulóját ünneplik majd egy nagyszabású gálával.

A Pesti Művész Színház nem először járt Galántán, állandó partnere a megbecsülteknek, a gála alkalmával is jelen lesznek egy előadással.

A Megbecsültek Társasága idén a Komáromi járással is kibővült, és már elkészült a 2024-es programtervezet. A szépkorúak Magyarországot, Csehországot és Ausztriát is meghódíthatják a következő szezonban.
Megbecsültek Társasága
Galéria
+4 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.