2024. február 12., 12:47

Felborultak az autóval, utolsó pillanatban érkezett a segítség

Baleset történt a Korpona (Krupina) Zólyom közötti útszakaszon, melyben egy fiatal pár sérült meg. 

Baleset
Fotó: Besztercebányai Rendőrség Facebook-oldala

Az autót vezető 37 éves férfi valószínűleg egy pillanatra elaludt, letért az útról és az árokba hajtott. Utastársa egy 26 éves éves nő beszorult a felborult autóba. Mindkettejük telefonja lemerült, így nem tudtak segítséget hívni, így miután a férfi kiszabadította magát, az érintett útszakaszon próbált segítséget keresni. A baleset hajnali három óra körül történt, ekkor szinte alig volt forgalom.

A férfi szerencséjére a környéken voltak a besztercebányai rendőrség járőrei, akik azonnal a baleset helyszínére siettek. A sofőr még sokkos állapotban volt, annyit azonban sikerült megtudni tőle, hogy kirándulásból tartottak hazafelé, mikor egy pillantban elbóbiskolt, és ez vezethetett a balesethez.

A rendőrök kiszabadították a járműbe rekedt nőt, majd értesítették a gyorsmentőket és a tűzoltókat. A fiatal nő súlyos sérüléseket szenvedett, helyszíni ellátást követően kórházba szállították. 

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.