2020. december 1., 17:19

Élő adventi naptár Kisudvarnokban

Kisudvarnok Község Önkormányzata ismét megszervezi Élő Advent elnevezésű eseményét, amely az ünnepvárást teszi hangulatossá a lakosok számára. A mai nap lesz az első!

Fotó: Kisudvarnok hivatalos oldala

A különleges programra 24 családi ház (háztartás) jelentkezhet, amelyek vállalják, hogy december 1-je és 24-e között az ablakukba az aznapnak megfelelő számot kihelyezik, tetszés szerint díszítik, majd lefotózva elküldik aznap 15:30 óráig az obecmaledvorniky@slovanet.sk címre, hogy megjelenhessen a falu Facebook oldalán mit lehet keresni.

Az első szám készítője december 1-től 31-ig minden nap kivilágítja a számot, a többiek az éppen aktuális naptól szintén december 31-ig minden nap kivilágítják a saját számukat, hogy a „számvadászok” megtalálják azt. A résztvevők között a falu vezetősége kisorsol egy-egy 30, 20 és 10 eurós ajándékutalványt.

Azok között, akik minden nap felkutatják a faluban ezeket az ablakokat, s mindet lefotózva a 24 képet egyszerre elküldik 2021. január 3-ig az obecmaledvorniky@slovanet.sk címre, szintén sorsolást tartanak. Ők is egy-egy 30, 20 és 10 eurós vásárlási utalvány közül nyerhetnek, amellyel megörvendeztethetik magukat az új évben.

Sorsolásra 2021. január 4-én kerül sor, a nyertesek nevét a falu Facebook oldalán teszik közzé.

Kisudvarnok polgármestere, Marczell Zoltán portálunknak elmondta, hogy ez az esemény nagy hagyománnyá nőtte ki magát a községben, amelyre évről évre többen jelentkeznek. Az esti séták jó alkalmak lehetnek a ,,vadászatra“, általában családok szoktak részt venni a vetélkedőben. A házdíszítők teljesen szabad kezet kapnak a számok feltüntetésénél, kidíszítésénél, a lényeg az, hogy látható felületre kerüljön a 24 szám.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.