Migránsközpont nyílt Párizs leggazdagabb kerületében

Hírek.sk 2018. október 15., 14:21

Újabb felháborító lépést tett a Párizs migránspári vezetése, amely a helyiek megkérdezése nélkül 300 migráns telepített be a francia főváros leggazdagabb kerületébe. Párizsban már bevett gyakorlat, hogy a Macron-rezsim a lakosság megkérdezése nélkül hajtja végre a Soros-tervet.

Illusztráció Fotó: archívum

A párizsi szocialista önkormányzat a lakók megkérdezése nélkül mintegy 300, többségében férfiakból álló migráns csoportot költöztetett Párizs leggazdagabb részére. Ez a 16. kerület, a híres Bois de Boulogne park közelébe található.

A 300 migránst jelenleg egy elhagyatott, volt csendőrségi laktanyába költöztették, közvetlenül egy lakó övezet mellé. Ugyanebben az egyébként jómódúnak nevezett negyedben két éve már megnyitottak egy hajléktalan szállást, ami komoly problémát okozott az ott lakóknak.

Ahogy az egyik legrangosabb konzervatív napilapnak, a Le Figaronak Michel Cadot prefektus elmondta, 150 menedékkérőt, 100 menekült jogi státuszra nem jogosult migránst és 50 családot helyeztek el a lakatlan kaszárnyában. A kaszárnyát 2020-ban kell eladni az önkormányzatnak, mert szociális lakásokat akarnak kialakítani, addig viszont nagy valószínűséggel maradnak a migránsok.

A prefektus persze nyugtatni akarja a lakosokat, hogy minden rendben lesz, sikeres lesz a 300 migráns beilleszkedése. Ennek ellenére a lakók nyílt tiltakozó levelet intéztek a prefektushoz,hogy őket senki sem kérdezte meg arról, hogy akarják-e ezt az új migráns központot.

Ez nem az első eset, amikor a francia embereket nem vonják be egy ilyen szintű döntésbe.

A lakosság egyébként joggal fél, számtalan eset ismert elkövető migránsokról, banda háborúkról, nyugdíjasokra támadó, üzleteket fosztogató bűnözőkről az elmúlt időszakban, ami azt bizonyítja, hogy semmilyen integráció vagy betelepítés nem működik sem Franciaországban, sem máshol, a migránsok leginkább a bűnügyi statisztikákhoz járulnak hozzá, és ez különösen igaz az erőszakos bűncselekményekre.

Forrás: Origo
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS