2023. június 1., 14:34

Több száz program várja az érdeklődőket a jubileumi Everness Fesztiválon

Több mint 300 program, többek között koncertek, előadások, workshopok, jógaórák, valamint szakrális szertartások várják hét napon keresztül az érdeklődőket a jubileumi, 10. Everness Fesztiválon június 20. és 27. között Siófokon - tudatták a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Everness Fesztivál
Fotó: Facebook / Everness Fesztivál

Az Everness Fesztivál immár egy évtizede hozza össze a tudatosság, a személyes fejlődés felé nyitott emberek sokaságát a Balaton partjára.

A fesztivál egyebek mellett zenei programokkal, koncertekkel, önismereti előadásokkal, workshopokkal segíti a személyes fejlődést, a testi-lelki egyensúlyt, a holisztikus jólétet és a kreatív, művészi kifejezőkészséget - olvasható a közleményben.

Mint írják, a rendezvény egy évtizede vonultatja fel a legkiválóbb hazai és nemzetközi világzenei énekeseket, zenekarokat, spirituális előadókat, írókat, tanítókat, mestereket, oktatókat, trénereket, terapeutákat, szertartásvezetőket, akik tapasztalataikat és tudásukat hozzák el a résztvevőknek.

A tájékoztatás szerint zenei programok két helyszínen zajlanak majd.

Június 22-én a Yaima duó ad koncertet, majd június 23-án az elektronikus és akusztikus hangok egyedi keverékével David Lesage lép fel.

Június 25-én a hazánkba először érkező, nemzetközileg elismert Sam Garrett énekes-dalszerző koncertezik az Everness Fesztivál Világzenei Nagyszínpadán. Ezt követően június 26-án a jubileumi fesztivál alkalmából, hosszú szünet után újra összeáll a Freedom Café nevű formáció - olvasható az összegzésben.

A zenei felhozatal mellett a fesztivál számtalan önismeret előadást, workshopot is kínál.

A helyszínre érkezik többek között Tari Valéria, Bóna László, Domján András, Pál Feri, Laár András és Varga Lívius, akik személyiségükkel, szakértelmükkel és szakmai tapasztalatukkal önfelfedezésre és teljes életre inspirálják a résztvevőket - írják.

A gyerekeket külön helyszínen interaktív programokkal, foglalkozásokkal várják. a Bővebb információk a programokról a www.everness.hu weboldalon találhatók.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.