2022. május 14., 10:24

Kassa: A vasárnapi félmaraton miatt változnak a tömegközlekedés útvonalai

A kelet-szlovákiai metropolisz utcáin vasárnap (május 15-én) sorra kerülő Kassai Béke Félmaraton 2022 rendezvény több tömegközlekedési járatnak is érinti az útvonalát.

Kassa, maraton
A felvétel a kassai Nemzetközi Békemaraton 98. évfolyamán készült
Fotó: TASR

A Moyzes, Bačík, Hviezdoslav és Téli (Zimná) utcákat a vasárnap 8.00 és 12.00 óra közötti időszakra kizárják a forgalomból, jelzi a Kassai Városi Közlekedési Vállalat.

Az 1-es villamos a jelzett időben egyáltalán nem fog közlekedni, a 2-es, 4-es, 6a, 7-es és 9-es villamos pedig megváltoztatott útvonalon közlekedik. Az X járat a Havlíčkova – Béke Maraton tér szakaszon fog közlekedni.

A 12, 17, 19, 22 és 36-os számú buszjáratok is kerülő útvonalakon közlekednek. A közlekedési vállalat emlékeztet arra is, hogy a rendezvény időpontjában több buszmegállón nem fognak megállni a buszok.

A kassai tömegközlekedés összes többi járata normál üzemmódban közlekedik. Az egyes csatlakozások elkerülő útvonalairól a közlekedési vállalat a honlapján tette közzé a részletes információkat.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.