2023. március 10., 14:56

A véglesi várban lesz a hollywoodi sztár, Johnny Deep szállása

Nappali a színpad mellet és galuska. Ezt is meg kell oldaniuk a megarendezvény szervezőinek, amelyre idén nyáron kerül sor Nagyszalatnyán (Zvolenská Slatina), s amelyen a hollywoodi sztár, Johnny Deep is fellép. Amellett ugyanis, hogy a rendezvényre a nagyszalatnyai önkormányzattól földeket bérelnek, a világhírű zenész-sztár igényeit is ki kell elégíteniük.

Johnny Deep
Fotó: Profi Event, Facebook

Depp ugyanis azt szeretné, ha egy nappalit rendeznének be a színpad mellett. Lakni a véglesi (Víglaš) várban fog, és mindenhová biztonsági őrök kísérik majd. Júliusban a Szlovákia szívében lévő faluban, Nagyszalatnyán játsszák majd az ismert zenészek, a Hollywood Vampires: Tommy Henriksen, Alice Cooper és Joe Perry összetételben a megaslágereiket.

A nyilvánosságot azonban leginkább a hatalmas híresség, Johnny Depp érkezése hozta leginkább lázba.

A szervező Profi Event ügynökség már most az év közép-szlovákiai zenei eseményének szervezésével van elfoglalva.

A színész menedzsere a véglesi kastélyt választotta szállásnak. „Már más sztárok is megszálltak itt, így nem lepődtünk meg Johnny Depp igényein sem. Magával hozza öt saját testőrét is, akik a mienkkel együttműködve végzik majd a dolgukat” – magyarázta Ján Poliak szervező.

Mivel a területen, ahol a koncert lesz, csak régi futballöltözők vannak, a szervezőknek 8 konténert is a helyszínre kell hozatniuk.

Az egyikben egy kényelmes nappalit rendeznek be a legfőbb sztár számára.

A frissítőket főleg külföldről biztosítják, de a szervezők azt tervezik, hogy helyi specialitásokkal is megkínálják a színészt. „Minden bizonnyal megkóstolhatja majd a hagyományos szalatnyai kenyeret, és mivel nálunk van a legrégebbi juhtúróüzem, a juhtúrót, sajtot és a juhtúrós galuskát is – tette hozzá a szervező. Szerinte a helyi vállalkozások és éttermek minden bizonnyal profitálnak majd a zenészek érkezéséből. „Mindig úgy van, hogy a rajongók a falu éttermeibe vagy pizzériájába is ellátogatnak” – magyarázta Poliak.

A rockkoncert iránt nagy az érdeklődés. Már több ezer jegyet eladtak, ezek ára 60-80 euró között mozog.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.