2023. december 31., 15:28

2023-ban triplázott a szlovák Casanova

Vagy nevezhetjük akár Don Juannak, vagy éppen Borisznak, a komisznak. Igen, ez az év nagyon kemény, de egyben termékeny is volt az októberben leköszönő szlovák házelnök, Boris Kollár számára.

kollár
Fotó: TASR

Egyrészt elvesztette a házát, ahol évekig elnökölt, másrészt viszont gyarapodott a család, s immár 16 gyereknél tart. Még mielőtt valaki lázas számolgatásba kezd, hogy miként születhet 12 hónap alatt 3 gyerek egy családban, ki kell ábrándítanom, nem egy édesanya hajtotta végre ezt a bravúrt. Kollár részéről pedig inkább sajnálatos a sok házasságon kívüli édesanya és gyerek.

Sorban álltak ebben az évben is a szlovák anyukák Kollár kegyeiért, aki igyekezett is megfelelni a feladatnak. A legutolsó, sorrendben 16. kis jövevény anyukája egy fitneszhölgy, Vanessa Hrubovčáková Homonnáról. Jó kérdés, hogy mit szólnak hozzá az előző anyukák és gyerekek?!

Vajon örültek-e az új kistesó érkezésének? Az utolsó előtti, júliusi anyukát úgy tűnt, nem zavarja, mert Laura Vizváryová énekesnő annak örül, hogy a 16. őszi befutó ellenére a nem éppen a hűségéről ismert Borisunk túlnyomórészt vele éli házaséletét. Talán csak az egyik ex, Barbora Richterová elégedetlenkedik, ő jelentette be a szociális hálón azt is, hogy Kollár számára a 2023-as év igencsak termékenynek bizonyult. Ennek a gúnyos bejelentésnek volt egy tavaszi előzménye, amikor Barbora veréssel, pofonosztással vádolta meg Kollárt. Kettőjük között azért nem annyira szent a béke... Kapott is érte Boris hideget-meleget új „anyósától”, aki szerint, ha 120 gyereke lenne Borisnak 50 asszonytól, akkor sem tartozna Barborának elszámolással. „Maga egy nagy senki!” – tette hozzá veje védelmében.

Kisigényűek ezek a lányok, asszonyok férfiúi tekintetben. Más tekintetben viszont biztos tudják, mitől döglik a légy, és okosan ki tudják számítani a járadékukat, a Boris Kollár jövedeleméből és vagyonából rájuk eső részt. Akkor számoljunk mi is.

Az adóbevallása szerint 2022-ben 45 885 eurót keresett házelnökként. Több ingatlant is feltüntetett vagyona részeként, például egy házat Pozsony-Óvárosban, Thaiföldön, illetve Dubaiban, egy hétvégi házat az ausztriai Bergben, valamint egy lakást Spanyolországban. Az ingó vagyontárgyak közé sorolta az ingatlanok berendezéseit, valamint műalkotás-, óra- és ékszergyűjteményét. Emellett bankbetéteket, védjegyeket, értékpapírokat, részvényeket és üzleti érdekeltségeket is beismert. De hát nagy a család, kell is ennyi! 

Ha a történelmet vesszük alapul, Borisunk egy súlycsoportba került Lotaringiai Ferenccel, aki Mária Terézia házastársaként ugyancsak 16 gyermeket nemzett. Kettőjük között csupán az az árnyalatnyi különbség, hogy Kollár esetében a 16 gyermek mellett az édesanyák száma is elég nagy, ám Ferenc és Mária Terézia egyedül hajtotta végre a bravúrt.

Amennyiben együtt szeretne karácsonyozni a Kollár család apraja-nagyja, nem lenne egyszerű feladat egy olyan asztalt találni, amelyet körbe tudnának ülni. Még akkor sem egyszerű, ha csak a legközelebbi hozzátartozók jelennének meg a karácsonyi ünnepi vacsorán, a 16 gyermek, a tizenegynéhány édesanya, valamint az apuka. Nagyszülők és keresztszülők csak a következő turnusban kapnának helyet. Mire mindenkinek szednének a nemzeti kapustnicából, az elsőknek biztos kihűlne a levese, az utolsó pedig már a falat kaparná éhségében.

És az a sok kis karácsonyi ajándék! Jézuska már tavasszal kezdheti gyűjtögetni őket, hogy senkiről se feledkezzen meg. Még így is könnyen előfordulhat, hogy az év hajrájában befut egy újabb kis Kollár, akire nem számítottak.

És most, politikai pályafutása végeztével vagy szüneteltetésével talán még több ideje marad a szerelemre. Reszkessetek lányok, asszonyok, vagy örüljetek?!

Magasra tette tehát a mércét Boris Kollár a 16 gyerekkel, utódjának, Peter Pellegrininek esélye sincs. Másban, például államférfiúi tisztességben, közjogi méltósághoz illő erkölcsösségben viszont könnyedén verheti…

Megjelent a Magyar7 2023/51-52. számában.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről. 

Hozzászólások

Fehér István 2023. 12. 31., v - 19:57

Gyalázat, hogy egy ilyen alak bármilyen pozíciót is egyáltalán betölthetett. Az egy másik dolog, hogy miből van pénze, hogy ennyi disznóságot ez az alak mégis megengedhet magának, a harmadik pedig, hogy mindezek ellenére a pártjának az a neve, ami! De mindez mit sem számít, hiszen ha a magyarokat kell gyalázni, abban hatalmas az egyetértés volt van és lesz is ellenzék és kormány között, ebben a hazug, lopott "országban"! BUÉK minden igaz magyar embernek!