2021. december 6., 19:11

Koronavírusos szövődmények miatt lélegeztetőgépre került egy magyar olimpiai bajnok

A Magyar Nemzet értesülései szerint Csollány Szilveszter a COVID szövődményei miatt nagyon rossz állapotban van, kórházban ápolják, lélegeztetőgépre kellett kötni.

csollány
Fotó: MTI

A Magyar Nemzet november 23-án telefonon kereste Csollány Szilvesztert, azon a héten vele szerették volna elkészíteni a szokásos szombati interjújukat, ekkor azt mondta, hogy örömmel áll a lap rendelkezésére, de egy hét türelmet kér, mert gyengélkedik. Múlt hétfőn csak sms-ben reagált a megkeresésünkre, írja az mno.hu, azt üzente, hogy továbbra sem tud nyilatkozni, mert kórházba került.

A szerkesztőség ma délután értesült róla, hogy súlyos állapotban van kórházban. Információik szerint először Sopronban kezelték, majd Budapestre szállították.

A lap érdeklődésére a Magyar Tornaszövetség azt válaszolta, hogy a Csollány Szilveszter állapotával kapcsolatos információkat sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánják. Csollány Szilveszter az utóbbi időben, megbetegedése előtt edzőként dolgozott Ausztriában.

Ugyan hitel érdemlő információink nincsenek arról, Csollány Szilveszter be volt-e oltva, közösségi oldalán az elmúlt hetekben, hónapokban több oltásellenes, oltásszkeptikus videót és bejegyzést osztott meg. Függetlenül attól a magyar olimpiai bajnok mit gondolt a vakcinákról, szerkesztőségünk ez úton is jobbulást kíván a magyar sport egyik legendájának!
Megosztás
Címkék