Abszurd videó terjed a neten: kassai lányok verik egymást

ma7 2019. január 06., 13:56

A refresher.sk portál hívta fel a figyelmet azokra a videókra, amelyeken kassai fiatal lányok agyba főbe verik egymást. Az Instagramon posztolt videók olyan nagy visszhangot váltottak ki, hogy már a rendőrség is felfigyelt az abszurd szórakozásra.

Fotó: youtube.com / Matúš Majer

A hírportál információi szerint a tinédzser lányok szervezett verekedés részesei, mondhatni versenyszerűen mérik össze erejüket, egyenes ági kiesési rendszerben püfölik egymást. Mindez komoly nézősereg szeme láttára történik, információk szerint 60-80 fiatal nézi végig, fejenként 20 eurós belépőért, a küzdelmeket. Az viszont még mindig nem tisztázott, hogy miért is vágnak bele a résztvevők ebbe az ostoba szórakozásba - pénzért, unaloműzésből, vagy más oka van a verekedéseknek.

A rendőrség is felfigyelt a hírre

A rendőrség hivatalos közösségi oldalán tájékoztatott arról, hogy tudomásuk van az egyelőre ismeretlen egyének törvényellenes cselekedeteiről, és a Kassai Járási Rendőrparancsnokság révén már foglalkozik az üggyel. Jelenleg huliganizmus alapos gyanúja merült fel az esetben, de a rendőrség nem zárja ki, hogy a megfelelő lépések elvégzése után, és a bizonyítékok hatására jogilag átminősíti az esetet. Egyben elítélik az ilyen viselkedést, a nyomozást pedig tovább folytatják.

0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS