2020. november 26., 18:14

No comment! Fico nem reagál Jankovksá vallomására

Robert Fico, a Smer-SD elnöke nem kommentálja Monika J. volt igazságügyi államtitkár vallomását. Utóbbi ellen korrupciós bűncselekmények ügyében indult büntetőeljárás. A beismerő vallomásában Ficót is megemlítette. A volt kormányfő cáfolta azt az állítást, hogy Norbert Bödör főnöke lett volna.

fico

Fico továbbra is pozitívan értékeli Monika J. államtitkárként elvégzett munkáját.

Azt, ami az államtitkár dolga, Monika J. jól csinálta”

– fogalmazott a volt kormányfő, aki egyben kifogásolta, hogy „kínzóeszközként” kezdik használni a fogva tartást.

Fico elmondása szerint a kormányzása idején Monika J.-vel együtt kerestek megoldást arra, hogyan koordinálható az állami képviselet a jelentős ügyekben.

Hangsúlyozta: az államtitkár magántevékenységéről semmit sem tudott, a Smer-SD-nek pedig semmi köze nincs a televíziós váltók ügyéhez. Azt is cáfolta, hogy a párt megpróbálta volna elintézni Marian K. szabadlábra helyezését. A vállalkozót „nagy hencegőnek” nevezte.

Arra a kérdésre, hogy Norbert Bödör főnöke volt-e, azt válaszolta, „persze”, hiszen mindenki „főnöknek” szólítja őt. Nem zárta ki, hogy Bödör járt a Smer-SD székházában, ahogy azt Monika J. állította a vallomásában.

 

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.