2024. február 21., 16:45

Nem kell jelentős forgalomkorlátozásra számítani a pozsonyi demonstráció miatt

A Pozsonyi Városi Rendőrség tájékoztatása szerint nem lesz szükség jelentős forgalomkorlátozásra a fővárosi Szabadság téren 17 órakor kezdődő demonstráció miatt.

Újságírók
Fotó: TASR

A sofőröknek mindenesetre azt tanácsolják a rendőrök, ha lehetséges, kerüljék el a belvárost, illetve számoljanak azzal, hogy sok gyalogos lesz a városban – tájékoztatott a rendőrség a közösségi hálón.

A városi rendőrség is felügyelni fog a rendre és a biztonságra a Szabadság téren és környékén.

A rendőrség arra kéri azokat, akik nem értenek egyet a demonstráció céljaival, hogy ne provokáljanak, és ne zavarják meg a rendezvényt.

Felhívták a figyelmet arra is, hogy ha bárki törvénytelenség elkövetésének szemtanúja lenne, vagy fenyegetve érezné magát, keresse meg a legközelebbi járőrt, vagy hívja a 159-es rendőrségi telefonszámot.

17 órakor Ján Kuciak újságíró és menyasszonya, Martina Kušnírová meggyilkolásának hatodik évfordulója alkalmából szervez nagygyűlést a Tisztességes Szlovákiáért mozgalom  Pozsony belvárosában.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.