2022. augusztus 9., 18:52

Négypárti koalíció kell, mondja a Sme rodina Naď lehetséges távozása kapcsán

A Sme rodina reméli, Jaroslav Naď (OĽANO) védelmi miniszter tudatában van annak, hogy a jelenlegi kormány fenntartásának egyetlen módja a négypárti koalíció – reagált a mozgalom a TASR-nek arra a hírre, hogy Naď azt fontolgatja, felhagy a politizálással.

Jaroslav Naď
Fotó: TASR

„A Sme rodina megvárja, hogyan alakul a helyzet, most korai még nyilatkozni. De reméljük, Naď tisztában van azzal, hogy a jelenlegi kormány fenntartásának egyetlen módja a négypárti koalíció” – áll a Sme rodina állásfoglalásában.

A védelmi miniszter a hétvégén nyilatkozta, mérlegeli, hogy felhagy a politizálással, mert elege van belőle, és erről már a kormányfőt, valamint az OĽANO elnökét is tájékoztatta.

„Őszintén mondom, komolyan fontolgatom, hogyan tovább” – jelentette ki Naď. Hozzátette, főleg az zavarja, hogy egyes politikusok a saját érdekeiket vagy a pártérdekeket helyezik az ország érdekei fölé.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.