2023. február 1., 10:14
Frissítve: 07:16

A rendőrség is megerősítette, az eltűnt 18 éves lány testét találták meg, emberölés miatt indítanak eljárást

Szerdán reggel ismeretlen női holttestre bukkantak a Dunában Pozsonynál. Mostanra kiderült, egy szombaton, a fővárosból eltűnt 18 éves lányt találták meg.

terézia
Fotó: Záchranný Systém Slovensko
A TASR információi szerint a rendőrség szerda délután megerősítette, hogy megtalálták a holttestet. Emberölés ügyében büntetőeljárás indult az ügyben - írják.
A čas.sk azt írja, a rendőrség és a lány barátja is megerősítette közösségi oldalán, a 18 éves lány élettelen testét találták meg a folyóban.
A noviny.sk értesülései szerint a szombat éjjel eltűnt 18 éves Teréziát találhatták meg szerdán reggel. A lány holttestére egy futó bukkant rá véletlenül, a portál szerint a holttesten talált ruhák leírása illik azokra a  darabokra, amelyekben Teréziát utoljára látták.

Egyelőre nagyon kevés információ áll rendelkezésre, a rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre. A fővárosi rendőrség csak annyit közölt közösségi oldalán, hogy a riasztás nem sokkal 9 óra után futott be hozzájuk. 

A holttestet, a néhány éve átadott D4-es autópálya, hivatalos magyar névvel nem rendelkező hídjánál (Lužný most, magyarul Ártéri vagy Kötészeri hídként is emlegetik) találták meg a folyó Ligetfalu felé eső partjánál.

Ahogy arról portálunk korábban beszámolt, a pozsonyi rendőrség napok óta keres egy 18 éves lányt, aki még szombaton éjjel tűnt el a fővárosban. A hatóságok egyelőre nem kommentálták az értesülést, hogy az eltűnt lány holttestét találták volna meg.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.