2023. január 30., 16:40

Eltűnt egy fiatal lány Pozsonyban, miután összeveszett a barátjával. A hatóságok attól tartanak, a Dunába vetette magát

A rendőrség szombat este óta keresi a 18 éves Terézia Macalíkovát. 

terézia macalíková
Fotó: PZFB

A Nagytapolcsányi járásból származó Terézia a fővárosban tűnt el. A fővárosba csak látogatóba érkező lány, miután összeveszett barátjával, ismeretlen helyre távozott. A fiú azt mondta a rendőrségnek, miután elment tőle, már hiába hívogatta, nem érte utol telefonon.

terézia
Fotó:  Záchranný Systém Slovensko

Egyetlen SMS-t kapott csak arról, hogy éppen az Öreg-hídon sétál. A fiú végül megpróbálta utolérni barátnőjét, de a hídon már csak lány kabátját, pénztárcáját és mobiltelefonját találta meg.

Ezt követően értesítette a hatóságokat, akik attól tartanak, a lány a folyóba vethette magát. Az eltűnt lányt nagy erőkkel keresik a rendőrség és a tűzoltóság emberei.

Terézia Macalíková 160 centiméter magas, vékony testalkatú, szeplős arcú. Hosszú, vörös haja, kékeszöld szeme van. Eltűnésekor fekete melegítőnadrágot, fekete pulóvert, fehér kabátot és fehér hócsizmát viselt. A rendőrség arra kéri a polgárokat, ha bármiféle információval rendelkeznek Terézia holléte felől, jelentsék azt az ismert elérhetőségeken. 
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.