Becse Norbert: Vissza kell szereznünk a választók bizalmát

2020. július 14., 19:20
ma7

Zajlik az MKP tisztújítása, a Nézőpont stúdiójában az elnökjelöltek közül az elmúlt napokban már megszólalt Őry Péter, Berényi József, Forró Krisztián és Cziprusz Zoltán. A mai adásban Becse Norbert, Nyitra megyei képviselő beszél terveiről, az MKP következő elnökére váró kihívásokról. 

Videó: ma7

Becse Norbertet, aki egyébként iskolaigazgató Naszvadon, az MKP komáromi járásának küldöttei jelölték a pártelnöki tisztségbe. Az elnökjelölt stúdiónkban elmondta,

a Magyar Közösség Pártja komáromi járásbeli tagjai úgy érzik, az általuk képviselt közösség számarányához képest rendkívül gyengének érezték eddig a pártvezetésben és az országos választásokon a járásbeli jelöltek pozícióit, ezen szeretnének változtatni, ezért neveztek meg saját jelöltet a pártelnöki tisztségre. 

Stúdióvendégünk szerint a mindennapi éltet problémáit kell elsősorban programként meghatározni, amelyek az emberek mindennapjait befolyásolják, ezek nagy része elsősorban gazdasági jellegű. Persze fontos a nemzeti kérdések napirenden tartása is, valamint az oktatásügy is a legfontosabb kérdések között van.

Szakpolitikusokra van szükség, nem elég az eddig folytatott gyakorlatot követni, mindenképpen a szakpolitika irányába kell erősíteni a pártot és szakmai kérdésekben van a legnagyobb szükség az összefogásra és az egységes álláspontra.

A választók bizalmát vissza kell szerezni, a közösséget fel kell rázni, hinnünk kell magunkban, mert hit nélkül nem lehetünk hitelesek.

Korábbi stúdióbeszélgetéseinket itt tekinthetik meg:

2020. június 24., 19:30

Őry Péter: Csak a teljes magyar egység lehet sikeres

Hogyan valósítható meg a magyar egység, s ebben milyen szerepe lehet az MKP-nak? Miért állítja Őry Péter, hogy csakis a teljes magyar egység lehet sikeres?

 

2020. június 26., 15:00

Berényi József: Csak az egységes magyar pártnak van jövője

Az etnikai alapú politizálás jövője az elkövetkezendő hónapok során dől el. Van még erre esély és igény?

 

2020. július 7., 17:35

Forró Krisztián: Az a cél, hogy a felvidéki magyarság végre otthon érezhesse magát a szülőföldjén

Tíz éve napirenden van a magyar egység újrateremtése, de megvalósítani soha nem sikerült. Miért? Most végre sikerülhet? Forró Krisztiánt kérdeztük.

2020. július 10., 16:00

Cziprusz Zoltán: Egységes, hatékony, szakpolitikára épülő pártra van szükség

A mai adásban Cziprusz Zoltán, Besztercebánya megyei képviselő beszél terveiről, az MKP következő elnökére váró kihívásokról.

Politikai magazinműsorunkba meghívást kapott minden elnökjelölt, akiket az egyes járások jelöltek, akiket kivétel nélkül meghívtunk stúdiónkba. Közülük egyedül Papp Sándor nem kívánt élni a megszólalás lehetőségével.

Kövesse facebook oldalunkat is!

Nézőpont