2022. június 17., 08:13

A következő napokban is folytatódik a Sulík leváltásáról szóló ülés

Csütörtökön 19 óráig tartott a Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszter visszahívásáról szóló rendkívüli ülés parlamenti vitája, amely a következő napokban mindig a 66. rendes ülés aktuális programpontjainak megvitatása után folytatódik  – tájékoztatott Boris Kollár házelnök (Sme rodina).

Richard Sulík
Fotó: TASR

Pénteken 9 órától egyebek mellett a Szlovák Nemzeti Bankról és a médiatanácsról szóló jelentéssel foglalkoznak a képviselők, ha jut rá idő, ez után folytatódik a rendkívüli ülés, ám a parlament csak 14 óráig ülésezik.

Utána kedden ül össze a törvényhozás, 9 órától a Szlovák Információs Szolgálat (SIS) és a katonai hírszerzés tevékenységéről szóló jelentést hallgatják meg a képviselők, majd az igazságügyi minisztérium törvénytervezete következik.

„Úgy számolom, szerdán vagy csütörtökön folytatódhat a gazdasági miniszter elváltásáról szóló ülés” – tette hozzá Kollár.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.