2020. július 8., 19:37

NFGreen fesztivál festői környezetben

A nyár egy rendhagyó fesztivállal kezdődött. Bodakon a Duna ölén egy rejtett kis helyen csupa zöld környezetben csupa zöld gondolkodású emberek fesztivállal köszöntötték a szünidőt. A környezetbarát fesztivál rendkívül családias hangulatú volt, színesebbnél színesebb programokkal várták az érdeklődőket, akiknek esélyük sem volt unatkozni. Nézze velünk a szórakoztató összefoglalót!

Videó:  ma7, múzsa

AZ NFGeen fesztivál nem csak a zene miatt volt más, mint a hagyományos fesztiválok. Az olyan jellemző fogások, mint a cigánypecsenye, kolbász és hasonlók nem szerepeltek a kínálatban.

Helyettük vegán és vegetariánus fogásokkal csillapíthatták éhségüket a fesztiválozók, így is szem előtt tartva a környezettudatos életvitelt.

Dobsa Melinda elmondta:

Meglepően jól fogadták az étkeket, senkinek sem hiányzott a hús.
Persze nincs fesztivál jó zenekarok nélkül. Így hát a fellépők csakis felvidéki magyar énekesek és együttesek voltak, akik a hosszas karanténbörtön után rendkívül élvezték a koncertet. Voltak, akiknek a kényszerszünet után az első fellépésük volt, ezért ugyanúgy izgultak, mint az első fellépésekkor.


Összeállításunkban ízelítőt kaphatnak abból, milyen is volt ez a hagyományosan különleges rendezvény.  

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.