2023. január 21., 18:00

A rétről a futball élvonalába - Bari Jenővel beszélgettünk - VIDEÓ

A Szurkoló e heti vendége a füleki stúdióban Bari Jenő. A füleki futballjátékos beceneve egykor Csallóközi Romárió volt és DAC-ban eltöltött időszakára a legbüszkébb.

Videó:  ma7
Közel 200 mérkőzést játszott a szlovák első osztályban, később pedig a Vác játékosa is volt.

Elmondása szerint a tehetség csak egy alap, rengeteg kitartás, munka és alázat kell ahhoz, hogy valakiből egy jó futballista legyen.

Mindig próbáltam a legjobbat kihozni magamból, bárki ellen is játszottunk, és minden mérkőzésen tudtam harcolni és szívből futballozni,

vallja magáról.

Beszélgetésünk során nem csak az életútját és sikerének titkát ismerhetjük meg, de szó esik a származása miatt ért megkülönböztetésről és azt is megtudhatjuk miként látja a mai fiatal focistákat edzőként.

Mostanában azt veszem észre, hogy egy az, hogy a gyerekeket nem is nagyon érdekli a futball. Azelőtt egy öltözőbe alig fértünk be, most lasszóval kell húzni őket a futballpályára. Az internet világa, a számítógép, ezek a dolgok lefékezték ezeket a srácokat

- foglalta össze a tapasztalatait a jelenlegi utánpótlás-neveléssel kapcsolatban.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.