2024. április 22., 18:00

Az MCC Felvidéken is meghatározó tehetséggondozó műhellyé vált - VIDEÓ

Magyarország mára legnagyobb, a hagyományos iskolarendszeren túlmutató, több tudományterületen is magas szintű képzést nyújtó műhelye, a Mathias Corvinus Collegium közel egy éve Dunaszerdahelyen is lehetőséget ad a tehetséges alap- és középiskolások képzésére. Pomichal Krisztiánnal, az MCC dunaszerdahelyi központjának igazgatójával beszélgettünk a központ felíveléséről. 

Krisztián elmondta, fontosnak tartja a többségi nemzet felé való nyitást, hogy mennyire befogadó a szlovákság ezzel kapcsolatban, kiderül a videóból. 

Megtudhatjuk, hogy a központ ebben az évben is felvételt hirdet, ennek részleteit alább közöljük. 

A Mathias Corvinus Collegium alapiskolásoknak szóló Fiatal Tehetség Programjáról EZEN A LINKEN talál bővebb tájékoztatást az érdeklődő szülő, a képzésre jelentkezni pedig IDE KATTINTVA lehet.

A középiskolásoknak szóló MCC KP részleteivel EZEN A HONLAPON ismerkedhet meg az érdeklődő diák, jelentkezni pedig EZEN A HIVATKOZÁSON keresztül tud. A jelentkezéshez az alapadatokon túl szükség van egy, a tanuló által választott könyv, film, tévésorozat, zene vagy bármiféle művészeti alkotás kritikájára is. Részletek ITT.

Azok a pedagógusok, szülők, akik bővebb információt szeretnének kapni a képzésről, keressék bátran a dunaszerdahelyi MCC-képviselet vezetőjét, Pomichal Krisztiánt a krisztian.pomichal@gmail.com mailcímen vagy a 0915 955 862-es telefonszámon.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.