2023. december 10., 18:00

Szarka Gyula szerint ne a média énekeljen helyettünk ádventkor sem - VIDEÓ

Szarka Gyula Kossuth-díjas előadóművész, zeneszerző lemezbemutató koncertkörútja javában zajlik, és elmondhatjuk, hogy nem kis sikerrel. A Betlehemi csillag nevet viselő turnét jó szívvel ajánlja kicsiknek és nagyoknak egyaránt, erről beszélgettünk a stúdióban Szarka Gyulával.

Keresztény kultúránk egyik legnagyobb ünnepe a KARÁCSONY hagyta ránk a legnagyobb lenyomatát - dallamkincsét a magyar zenetörténelemben. A mendikálás, betlehemezés örömétől ne fosszuk meg magunkat, családtagjainkat, barátainkat! Bátran használjuk gyönyörű hagyományainkat - énekeljünk karácsonyi dalokat a szeretetről!

Ezekkel a gondolatokkal biztatja a közönséget Szarka Gyula arra, hogy saját hagyományainkat megélve várjuk a szeretet ünnepét, és bátran énekeljünk ne csak a várakozás időszakában, hanem az év bármely szakaszában. 

Betlehemi csillag turnéja nagy sikernek örvend. A titka talán a fülbemászó magyar dallamvilág, amely ugyanúgy hat gyerekre és felnőttre egyaránt és a koncert közben mindenkinek énekre nyílik az ajka és így várja a karácsonyt. 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.