2022. november 24., 18:00

Lennék valakié... Szimfonikus zenekar kíséretében Ady est Dunaszerdahelyen- VIDEÓ

Szimfonikus zenekar, színészek, énekesek, Ady Endre versei és a parádés szervezés. Ennyi kell ahhoz, hogy egy igazán tartalmas, minden generációt megmozgató est létrejöhessen.   

Ady Endre születésének 145.évfordulóján a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban adott teltházas koncertet Cseh Tamás, a pozsonyi Szlovák Nemzeti Színház szólamvezető brácsásának vezénylésével a Capella Istropolitanából és a Szlovák Nemzeti Színház operájának zenészeiből összeállt zenekar.

Az énekesek és narrátor pedig felvidéki tehetséges énekesink és művészeink voltak, hiszen a szervező, Antal Ágota fontosnak tartja, hogy teret adjon a pályakezdő fiataloknak, akik egytől egyig hálásak és alázatosan álltak a produkcióhoz. 

A csoda, amit megteremtettek, szinte kézzel fogható volt. A zenei kíséret pedig pontosan olyan, mint amilyen Ady személyisége lehetett. Olykor filmbe illő, máskor csapongó, helyenként nyugodt, majd megzabolázhatatlan. 

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.