2022. július 14., 18:01

Izzott a levegő Palya Bea jurtanapi koncertjén - VIDEÓ

Palya Bea nemcsak a zenében, hanem a magánéletében is egy hihetetlenül szabad egyéniség, aki imádja az életet és kendőzetlen őszinteséggel osztja meg érzéseit és gondolatait a világgal. Az az ősi energia, amely áradt belőle a koncerten, szinte felrobbantotta a színpadot.

 

Palya Bea a mai fiatal énekes generáció egyik legsokoldalúbb alkotója, aki számos lemezzel, zenei elismeréssel és nem mellesleg húsz év dalszerzői tapasztalattal rendelkezik. A családi örökség részeként gyermekkorától meghatározó élménye a magyar népzene és a néptánc. A művésznő stábunknak elmondta hogy a népzene az ő anyanyelvi bölcsője, nagyon fontos és hasznos forrás ez számára a mai napig, de ma már inkább dalszerzőként tekint magára.

Nem a szupererőim közé tartozik, hogy utánozzak néniket és bácsikat, bár imádok. Az évek során kiderült, hogy az én szupererőm az, hogy ennek a népzenei gondolkodásmódnak és ízlésnek a talaján, valami újat, valami aktuálisan gyógyítót tudok létrehozni. – hangsúlyozta.

A művésznővel beszélgettünk többek között a zenéről, tanításról, öngyógyításról, de szóba került az is, hogy honnan ered az a hihetetlen energikusság és életerő, ami miatt olyan csodálkozva és elismerően néznek rá sokan.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.