2022. december 3., 18:00

Felvidéki táncokat vonultat fel legújabb műsorában a Csallóközi Táncegyüttes – VIDEÓ

A Csallóközi Táncegyüttes KépTánc - A mi Felvidékünk című műsorát 2022. december 9-én, pénteken 19.00 órakor láthatják a néptánc szerelmesei a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban. Stábunk ellátogatott a csoport egyik próbájára, ahol a tagokat a bemutató részleteiről és a felkészülési időszakról faggattuk.

A nagy múltú csoport a legújabb műsorukban, ahogy az a címből is kiderül, Felvidék táncait és zenéjét mutatja be a nagyérdemű közönségnek. Rendhagyó módon három ismert és elismert felvidéki képzőművész, Lipcsei György, Szkukálek Lajos és Szabó Ottó alkotásai is szerepelnek a műsorban. A talpalávalót pedig ezúttal is Csallóköz nagy kedvence, a Pósfa zenekar biztosítja.

Oláh Attila, a csoport vezetője hangsúlyozta, hogy nagyon élvezte a felkészülési időszakot és úgy érzi nemcsak nekünk, felvidéki magyaroknak, hanem önmagának is tartozott azzal, hogy színpadra állítja ezt a műsort.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.