2022. augusztus 15., 18:02

Vadregényes turisztikai lehetőségek a Csallóközben - VIDEÓ

Nem kell feltétlenül messzire mennünk ahhoz, hogy csodákat lássunk, hiszen Csallóköz számos festői vidékkel és bájos településekkel büszkélkedhet. Az Aranykertnek is nevezett tájegységben mindenki megtalálja a kedvére valót, legyen szó gyalogos- vagy kerékpártúráról, de a vízitúra szerelmeseinek is bőven van választék.

Egy igazán hiánypótló tájékoztató honlapot indított a Csallóköz Területi Idegenforgalmi Szövetség, a holmit.sk oldallal. A platformra látogatók néhány kattintással tájékozódhatnak az aktuális programokról, látnivalókról, az éttermek és a szálláshelyek kínálatáról.

Kiss Bartalos Éva, a Csallóköz Területi Idegenforgalmi Szövetség ügyvezető igazgatója szerint rengeteg lehetőség van a régióban, amit érdemes kipróbálni vagy akár elraktározni a következő időszakra.
Fiatalok, családok, idősebbek, mindenki ugyanúgy megtalálja a számítását - mondta.

Csallóköz természeti adottságait tekintve nemcsak ideális kirándulóhely, hanem sportolásra is rengeteg lehetőséget kínál. Jankó Zoltán csaknem tizenhét éve szervez katamarán kirándulásokat a kis-csallóközi szigetvilágban. Legfőbb céljuk, hogy a térségben fellelhető csodák mindenki számára elérhetőek legyenek.

Saját elmondása szerint abban rejlik a térség különlegessége, hogy az érdeklődők nagyon változatos ágvizeken és nádasokon keresztül tekinthetik meg a vadregényes tájat.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.