2023. június 28., 20:00

Múcska Gergő tényleg párt keresni ment a realitybe, ehelyett reflektorfény és rengeteg figyelem várta - VIDEÓ

Fiatalon, huszonhárom évesen jelentkezett Magyarország egyik legnépszerűbb társkereső műsorába Múcska Gergő, aki tényleg arra vágyott, hogy egy olyan lányt találjon magának, aki el tudja fogadni a családja és az állatok iránti odaadását. 

Az egyik műsort a másik követte és a fiatalember azt vette észre, hogy Magyarország frissen avanzsált celebjei közt tartják számon, amit értetlenül nézett. 

Nem tartja magát különbnek a többi embernél. Egyszerű, dolgos hétköznapjai két lábbal a földön tartják és nem engedik, hogy elbízza magát, hiszen érzi, hogy inkább a lovak között jobb neki, mint a hamis, szemébe mosolygó, de háta mögött furkálódó emberek világában. 

Gergőt egy komoly betegség vezette a lovakhoz. Egy betegség, melynek prognózisa szerint ma már lábra sem kéne állnia, ehelyett lovaglást oktat, építőipari cégben dolgozik és közben saját életét igyekszik alakítgatni. 

A természet és a család szeretetének gyógyító ereje ebben az esetben is megmutatkozott. 
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.