2023. december 30., 18:00

Forró Krisztiánnal a család, hit, közösség és értékek fontosságáról - VIDEÓ

Év végén a legtöbb ember számvetést tart az elmúlt időszakról, nem tesz másként Forró Krisztián sem, a Magyar Szövetség párt elnöke, köztársaságielnök-jelölt, akit a beszélgetés során viszont nem pártelnöki minőségében kérdeztünk.

Arra voltunk kiváncsiak, milyen is a felvidéki politikus, ha nem nemzetiségi viszonyokról, politikai csatározásokról, sikerekről, kudarcokról kérdezzük.

Hanem arról, mi vagy ki ad neki erőt a mindennapokhoz. Vajon mit jelent számára a család, milyen értékek mentén éli az életét, hol vannak a lélektani határai, mi az, ami igazán ki tudja őt billenteni, és miben látja a hétköznapok értelmét. 

Bízunk benne, hogy az őszinte válaszokkal közelebb hoztuk Forró Krisztián emberi oldalát itthoni és külföldi nézőink számára is. 

Köszönjük a helyszín biztosítását  a beszélgetéshez a galántai Esterházy-kastélyban található kávézó és étterem működtetőjének, Takács Zsoltnak. 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.