2023. november 27., 18:01

Miért nincs szó magyar témákról a parlamentben? - VIDEÓ

Kinek köszönhető, hogy tovább süllyed a politikai kultúra színvonala a parlamentben, miért hiányoznak a magyar témák a kormányprogramból és milyen hatással lehet a mindennapokra a nemzeti tizenegy kijutása a labdarúgó-EB-re?

Személyeskedés, fizikai támadások és olcsó kijelentések sokasága jellemzi a parlament elmúlt egy hónapját. Vajon kik a felelősei ennek a helyzetnek és csupán a választási kampány utózöngéje mindez vagy erre számíthatunk négy évig?

Miért hiányoznak a magyar témák a kormány programjából és a parlamenti mindennapokból? Segíthetnek ebben a magyar-szlovák külkapcsolatok?

A szlovák és magyar válogatott is kijutott a labdarúgó EB-re. Mit hozhat mindez a szurkolóknak és milyen esélyekkel néznek a hétvégi sorsolásba a magyar rajongók?

A Címlapsztori novemberi adásában Kocur László, Hajtman Gábor és Somogyi Szilárd beszélget, a műsorvezető Rajkovics Péter.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.