2023. január 25., 18:01

A népszavazás sikertelensége is megmutatta Fico erejét? - VIDEÓ

Már az év első Címlapsztorijában napirendre kerül minden aktuális téma, amely Szlovákia politikai jövőjét befolyásolja. A parlamentben ugyanis nem állt meg az élet.

Sőt, a héten minden beindult, hiszen a képviselők döntöttek az alkotmány módosításáról, ha már a hétvégi népszavazás a várakozásoknak megfelelően nem hozott akkora részvételt, amilyenre az eredményességhez kellett volna.

Szombaton így is 1,2 millió mondott egyértelmű választ egy közel sem egyszerű kérdésre, amelyet minden párt a maga módján próbált magyarázni. A legfontosabb kérdés viszont az, hogy mikor dönthetnek az állampolgárok az új parlament összetételéről, s mire lesz elég Robert Ficónak az egyértelműen növekvő támogatottság?

A műsorban természetesen szóba kerülnek a parlamenti egyezségek, s az is, ki és mire tudja majd használni az előrehozott választásokig fennmaradó időt.

Tartsanak velünk ezúttal is, a stúdióban Kolek Zsolt, Hajtman Gábor és Kocur László beszélget, a műsorvezető Rajkovics Péter.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.