2020. január 5., 16:38

Zuzana férje egyedül maradt súlyos betegségével és három gyermekével. Felesége, eltűnése előtt, megváltozott

Könnyeivel küszködik. Az 41 éves ispácai (Špačince) Ján akkora fájdalmat él át, amit csak kevesen tudnak elképzelni. Szeretett felesége, a 40 éves Zuzana, akit utoljára újév napján láttak és napokig keresték, már soha többé nem tér vissza családjához.

Fotó: Rendőrség

Hiába keresték oly sokan a fiatalasszonyt, eltűnése után három nappal a legszörnyűbb hírrel kellett szembesülnie szeretteinek. A hétéves ikrek, Lukáš és Vivien, valamint a 14 éves Sofia édesanyját holtan találták a határban.

A remény, hogy újra magához ölelheti imádott gyermekeit, péntek délután foszlott szét. A megtört édesapának a legszörnyűbb hírt kellett közölnie gyermekeivel. A mindig mosolygós fiatalasszony és családja a múlt év márciusában költözött Nagyszombatból a faluba. Szerettei szerint Zuzana mindig kedves volt, de a társaságtól tartózkodott.

Zárkózottnak tűnt, mindig csak otthon volt. Azalatt a pár hónap alatt, mióta itt laktak, csak ritkán láttuk, állítják a szomszédok is.

Zuzana újév napján délután fél háromkor műanyag zsákokba pakolta a holmiját és ezután autóval ismeretlen helyre ment. Mindezt a házukra szerelt kamera rögzítette. Kis idő múlva visszatért, leparkolt a ház előtt az autóval, csak a retiküljét vette ki belőle és elment. Ezalatt a férje a három gyermekkel rokonlátogatáson volt. A mentők a halott nőre eltűnése harmadik napján találták rá, megfagyottan.

Nagyon bezárkózott

A fájdalommal küszködő férj nehezen találja a szavakat. Imádott felesége örökre elment, egyetlen búcsúszó nélkül.

„Az utóbbi időben nagyon zárkózott lett és semmiről sem akart beszélni. Nagyon nehéz ez és nem tudom, mit fogunk csinálni. A feleségemet felboncolják, még nem tudjuk, mikor lesz a temetés” – mondja megtörten a férfi, aki ráadásul maga is súlyos beteg. Betegségét ez a mostani tragédia még csak súlyosbítja. Rendszeresen jár kivizsgálásokra a kórházba.

A legnehezebb az volt számára, amikor közölnie kellett a rettenetes hírt a gyermekekkel, vagyis hogy félárvák lettek.

Nagyon nehezen viselik, nagyon sajnálom őket. Azt sem tudom, hogy lesz tovább. Munkába kell járnom és valószínűleg az anyósom fog segíteni”

– mondja a férj, aki akkor veszítette el imádott feleségét, amikor mások minden jót kívántak egymásnak az új esztendőre.

Egyáltalán semmim sem maradt utána, valószínűleg az összes holmiját kidobta valamelyik konténerbe. Nem is sejtem, melyikbe”

– tette hozzá.

A rendőrség idegenkezűséget eddig nem állapított meg, s hogy mi okozta a háromgyermekes nő halálát, arra a boncolás fog választ adni.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.