2022. december 3., 14:39

Újabb baleset történt Rimapálfalánál

Szombaton reggel ismét közlekedési baleset történt Rimapálfala községnél. Az elmúlt két hétben ez már a harmadik baleset a Rimaszombati járásban található falu határában. 

Közlekedési baleset Pálfala és Jánosi között
Fotó: rimava.sk

A szombati baleset során egy személygépjármű lesodródott az útról és a tetejére borult a Rimapálfala és Jánosi közötti szakaszon. A helyszínre a rendőrök, a tűzoltók és a mentők is kivonultak.

A balesetben egy személy megsérült, akit a mentőszolgálat látott el. A tűzoltóság munkatársai a járművön végeztek tűzvédelmi intézkedéseket

- közölte Miroslav Fungáč, a besztercebányai Tűzoltó- és Mentőszolgálat Műveleti Központjától.

A rimava.sk regionális portál információi szerint a sofőr nem volt ittas, a baleset a csúszós útviszonyok miatt történhetett. A mentés idejére az egyik sávot lezárták és a forgalmat a rendőrség irányította. 

Az érintett szakaszhoz közel legutóbb csütörtökön történt közlekedési baleset, két héttel ezelőtt pedig egy katonai jármű borult fel szintén ugyanitt. 

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.