2023. szeptember 14., 16:48

Tragikus baleset: Nem élte túl az ütközést a motorkerékpáros

Végzetes kimenetelű közúti baleset történt a nagytapolcsányi járásbeli Radosna község előtt, mely során életét vesztette egy 25 éves férfi, tájékoztatott közösségi oldalán a Nyitrai Kerületi Rendőrség. 

motoros baleset a Nagytapolcsányi járásban
Fotó: Nyitrai kerületi rendőrség közösségi oldala

A fiatal motoros – valószínűleg egy kanyarban – elvesztette uralmát a jármű felett, áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő furgonnal.

A helyszínre gyorsmentőt és légimentőt is riasztottak, a férfi sérülései azonban olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit és okait továbbra is vizsgálják.

A rendőrség felhívja a sofőrök figyelmét a felelősségteljes vezetésre, valamint az előttünk álló esős, nyirkos időre, amely még inkább veszélyesebbé teheti a közlekedést. A bicikliseket és a gyalogosokat figyelmeztetik, hogy rossz látási viszonyok esetén használjanak fényvisszaverő eszközöket.

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.