2022. szeptember 14., 10:15

Tízéves kislányt akartak becsábítani egy fekete autóba Bajcson

A Komáromi járáshoz tartozó Bajcson a falu közepén egy nagy fekete autó állt meg egy 10 éves kislány mellett és a vezetője megpróbálta rávenni, hogy üljön be a kocsiba. Az agyonijedt gyermek elmenekült a helyszínről és édesanyjához sietett. Hasonló eset a járás más falujában is történt.

fekete autó
Illusztrációs felvétel
Fotó: pixabay.com

A községnek sajnos nincs kamerarendszere, ezért csak a gyermek elbeszélésére hagyatkozhatnak. Eszerint valahol az óvoda környékén állt meg mellette a fekete autó és a sofőrje azt kérte tőle, hogy szálljon be.

A rémült kislány sem a sofőrről nem tudott személyleírást adni, sem a kocsi fajtáját nem ismerte fel. Mire a felnőttek kiértek az utcára, az autó már eltűnt.

A Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője, Renáta Čuháková szerint a komáromi rendőrségnek tudomása van az esetről és ennek értelmében járnak el.

A bajcsi alapiskola vezetője figyelmeztette a gyermekeket, hogy legyenek óvatosak és kerüljék az idegen, ismeretlen embereket.

Miután a falu alpolgármestere a közösségi hálón közzétette az esetet, több olyan kommentár is ékezett, miszerint a nagy fekete autó a járás más községeiben is felbukkant.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.