2023. november 14., 15:04

Súlyos baleset Kassa megyében

Két személygépjármű és egy autóbusz ütközött a kassai kerületi Szécskeresztúr (Zemplínska Teplica) és Nagyazar (Veľké Ozorovce) települések között, a mentősöknek két sérültet kellett ellátniuk.

frontális ütközés
Fotó: Kassai Rendőrség Facebook-oldala

Az eddigi információk szerint a balesetet a Hyundai Tucson sofőrje okozta, aki eddig ismeretlen okokból áthajtott a szemközti sávba, ahol egy Dacianak ütközött, majd az utóbbi gépjármű a Hyundai előtt haladó autóbusznak is nekicsapódott. A Dacia sofőrje beragadt az autóba, a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk, majd helyszíni ellátást követően kórházba szállították.

A baleset következtében 42 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A Hyundai sofőrje könnyebb, 10 napon belül gyógyuló sérülésekkel megúszta az ütközést.

Mindhárom sofőrnél alkoholtesztet végeztek el, az eredmények azonban negatívak lettek. A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat rendőrök irányították. A helyszínelést követően a tőketerebesi rendőrségi nyomozó veszélyeztetés bűntettével eljárást indított az ügyben. A nyomozás jelenleg folyamatban van.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.